Erazmus+ radionica za pisanje KA210 projekata: opšte, stručno i obrazovanje odraslih

Povodom drugog konkursnog roka, Fondacija Tempus organizuje jednodnevnu radionicu u sredu, 6. septembra, sa ciljem pripreme ustanova i organizacija iz oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih za podnošenje prijava KA210 projekata malih partnerstava u okviru Erazmus+ Opšteg poziva za podnošenje predloga projekata za 2023. godinu.

Predviđeno je učešće najviše 30 polaznika. Prijavljivanje je moguće isključivo popunjavanjem registracionog formulara. Naknadne prijave ne mogu da se uvaže. Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Sektor za opšte, stručno i obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema sa popunjavanjem registracionog formulara.

Radionica će se održati 6. septembra. 2023. godine, od 10 do 16.30 časova, u prostorijama Fondacije Tempus u Beogradu, ulica Žabljačka 12. Prijave će biti otvorene do 27. avgusta u 23.59.

Pored radionice, Fondacija Tempus organizuje i vebinar za pisanje KA210 projekata malih partnerstava u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih. Učesnicima vebinara biće predstavljene opšte informacije o projektima malih partnerstava za opšte, stručno i obrazovanje odraslih.

Vebinar će se održati u utorak, 5. septembra, sa početkom u 13 časova. Svi zainteresovani učesnici mogu da se prijave ovde. Prijave će biti otvorene do 31. avgusta u 23.59.

Prisustvovanje radionicama i vebinaru je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete da kontaktirate s Fondacijom Tempus telefonom na broj 011 33 42 430, opcija 3, ili imejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani:

Opšte i stručno obrazovanje: schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:

adult-education@tempus.ac.rs