ЕПАЛЕ конференција ”Методе и технике развоја кључних компетенција у образовању одраслих”

Фондација Темпус организује националну ЕПАЛЕ конференцију под називом „Методе и технике развоја кључних компетенција у образовању одраслих“, која ће се одржати у среду, 16. октобра 2019. године, од 10 до 16 часова у  Београду.

Циљ конференције је покретање дискусије о значају развоја кључних компетенција у систему основног образовања одраслих, као и дискусије о ефикасним методама и техникама у раду са одраслима, првенствено одраслима са ниским нивоом образовања.

Конференција је намењена првенствено наставницима у основном образовању одраслих, андрагошким асистентима, директорима школа које спроводе основно образовање одраслих, али и осталима који пружају услуге образовања одраслих или су активно ангажовани у овој области.

Пријављивање за учешће на конференцији отворено је до 30. септембра 2019. у 23:59, а врши се путем регистрационог формулара.

Учешће на конференцији је бесплатно, а обезбеђен је и превод. Представницима организација у области образовања одраслих који долазе из других градова биће рефундирани путни трошкови према правилнику Фондације Темпус.

ЕПАЛЕ је платформа развијена у оквиру Еразмус+ програма, која омогућава свима који се баве или су заинтересовани за образовање одраслих у Европи да се виртуелно састану на једном месту и размене своја знања, искуства, питања и добре праксе.

Све додатне информације могу се добити путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430, опција 3

Е-пошта: adult-education@tempus.ac.rs