Инфо дани

Фондација Темпус је задужена за промовисање и спровођење програма Еразмус+ у Србији у области образовања, обука и младих. Као један од кључних догађаја у склопу промоције Еразмус+ програма, Фондација Темпус једном годишње организује Инфо дане у Београду и широм Србије.

Инфо дани се организују у циљу информисања свих заинтересованих институција и појединаца у области образовања и младих о могућностима за учешће у програму Еразмус+, и усклађени су са објавом годишњег Еразмус+ општег позива за предлоге пројеката и Националног позива за подношење пријава за Еразмус+ пројекте. Позиви за предлоге пројеката се по правилу објављују у октобру месецу, када се организују и Инфо дани.

Национални Инфо дани се одржавају у Београду и посвећени су могућностима које су у оквиру програма Еразмус+ доступне институцијама из Србије за области високог, општег, стручног и образовања одраслих, као и области рада са младима. Осим у Београду, Фондација Темпус организује и регионалне Инфо дане у другим градовима Србије, увек водећи рачуна о равномерној заступљености.

Учешће на Инфо данима је бесплатно, а потребно је једино попунити регистрациони формулар. Због великог интересовања, Фондација Темпус приликом избора учесника води рачуна о регионалној заступљености.

Национални Инфо дани за конкурсни рок 2018/19. биће организовани у периоду од 31. октобра до 03. новембра 2017. године у Београду, а регионални Инфо дани биће одржани током новембра у Новом Саду, Зрењанину, Крагујевцу, Новом Пазару, Нишу и Пироту.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ:

Одржани Национални Еразмус+ информативни дани

Одржан Национални Еразмус+ информативни дан за младе

Одржани Еразмус+ инфо дани у Србији